Uw dakgoot reinigen tegen een scherpe prijs
Ruime schoonmaakdienst in Antwerpen en buurgemeenten

U mag ons een schoonmaakbedrijf in de breedste zin van het woord noemen. Als glazenwasser van uw ramen, veranda en dakvensters nemen wij ook andere delen van uw woning of appartement onder handen. Indien u wilt kunnen wij ook uw opritten schoonmaken met een hogedrukreiniger of uw dakgoot reinigen tegen een scherpe prijs in Antwerpen of de buurgemeenten.

Uw gevel schoonmaken

Een blinkend raam verliest zijn waarde wanneer de rest van uw gevel niet zo proper is. Alleen uw ruiten kuisen is een goed begin, maar voor een echt schoon resultaat neemt u best ook de andere onderdelen van uw gevel onder handen. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw raamomkadering of rolluiken van een poetsbeurt te voorzien? Misschien is het ook tijd om die verstopte afvoerbuizen te laten schoonmaken. Laat dan nu uw dakgoot reinigen tegen een scherpe prijs en geniet opnieuw zorgeloos van uw woning en de prachtige, frisse uitstraling ervan. Bovendien kunnen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven bij onze firma Oke Clean GCV in Antwerpen terecht. Zo maken we in een mum van tijd uw reclamepanelen spik en span.

Interessante prijzen

Dakgoten onderhouden en de rolluiken kuisen, is niet eenvoudig. Dit laat u best uitvoeren door een professional die weet hoe dit moet. Niet alleen zullen de werken dan perfect uitgevoerd zijn, ook de veiligheid speelt een belangrijke rol. U moet zich niet zelf in de hoogte begeven om dat te doen. Wij bezorgen u met de nodige ervaring en tegen interessante prijzen propere rolluiken en dakgoten. Door een goed onderhoud blijven deze materialen er ook langer mooi uitzien waardoor u minder snel kosten zal hebben door een lek of aangetaste exemplaren. Bel ons en vraag naar uw offerte voor de reiniging van ramen, dakgoten, rolluiken en reclameborden.

 

Heeft u een vraag?

contact

+55j ervaring

Meewerkend patron

Regio Antwerpen